0345 745473

ONDERHOUD & REPARATIE

VERLENG DE LEVENSDUUR

Buitenzonwering heeft veel te verduren. Regen, wind en felle zon vragen heel wat van uw zonnescherm of screen. Met regelmatig onderhoud houdt u uw zonwering langer in goede staat en verlengt u de levensduur.

Het gemak van een onderhoudscontract

Het eerste jaar nadat u bij ons zonwering heeft aangeschaft, komen wij de schermen gratis controleren. Vindt u het prettig als we dat blijven doen? Denk dan eens aan een onderhoudscontract. Met een onderhoudcontract komen wij jaarlijks bij u langs. Zo houdt u uw zonwering in goede conditie.

De volgende punten komen aan de orde bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt:
  • Controle van de bedieningen
  • Afstellen elektromotor
  • Smeren van bewegende delen
  • Rechthangen van de zonneschermen
  • Aandraaien van bouten, moeren en schroeven

De kosten van een onderhoudcontract zijn afhankelijk van het type zonwering, het aantal zonneschermen en de locatie. Bel ons gerust voor een persoonlijke offerte of vul het contactformulier in.

Zonwering reparatie

Uw zonnescherm uitgezet en het motortje stopt ermee? Een gebroken knikarm? Vervelend, maar wij verhelpen het snel. We hebben nagenoeg alle onderdelen op voorraad. Bel ons en we maken direct een afpsraak voor de reparatie.

Verzekering bij stormschade

Denkt u ook aan uw verzekering? Door schade aan uw zonnescherm kunt u plotseling voor hoge kosten komen te staan. In geval van storm wordt deze vaak gedekt door de verzekering.